Kanespor

Kompleksna terapija pločica za nokte od gljivičnih lezija može se provesti uz pomoć Kanospore. Ovaj proizvod proizvode njemački proizvođači. Temelji se na bifonazolu, koji se uspješno dokazao u borbi protiv gljivičnih bolesti. Lijek je namijenjen za liječenje noktiju i vanjsku upotrebu.

Lijek uništava staničnu membranu gljiva, njihove su barijere smanjene, propadaju.

Cijena Kanade

Trošak Kanospore postavljen na našem tržištu varira između 750-800 rubalja. Ako ga ne nalazite u brojnim ljekarnama, to možete učiniti u bilo kojoj mrežnoj ljekarni.

Analogues Kanespora

  • Tebinafin-HF.
  • Binafine krema.
  • Gljivična septikemija.
  • Nogtimycin 911.
  • Klotifin.
  • Mycostop sprej.

Sastav Kanespora

U sastavu Kanespor krema se može otkriti bifonazol i pomoćne tvari.

Sastav Kanesporova seta razlikuje se samo po tome što još uvijek može pronaći ureu.

Upute za uporabu Kanespora

Način primjene je isti kao i za kremu i za komplet, oboje moraju biti prekrivene tankim slojem noktiju jednom dnevno. Ono što ih razlikuje je trajanje postupaka. Postavili smo set za oko dva tjedna, jednom dnevno. Obično tijekom tog razdoblja, zahvaćeni nokti trebali bi se već spustiti. Zatim, tijekom mjeseca, obrađujemo isto jedanput dnevno, mjesta gdje su bili bolesni nokti s vrhnjem.

Lijek neće biti apsorbiran u tijelo nakon liječenja zahvaćenih dijelova tijela. U zdravoj koži ostaje 1% aktivne tvari, a zahvaćena područja apsorbiraju ga do 4%. Bifonazol kao glavni sastojak lijeka, zbog svojih fizičkih karakteristika koje mogu prodrijeti duboko u oštećena područja ustrajati na mjestima prodora u istoj koncentraciji tijekom dugog razdoblja.

Zanimljivo! Nakon primjene lijeka na zahvaćena područja tijekom 6 sati proći će proces prodiranja tvari u sve slojeve pogođenih područja.

Dakle, važno je da ne ukloni lijek s pogođenim područjima tijekom tog vremena. Za najbolje rezultate, nakon primjene pripravka na zaraženim područjima, to bi trebalo popraviti zavoj, zavoj sa ljepilo obvezujući koriste brtvama, koje ne dopušta da prodire u zavoj ili neki drugi materijal povyazochny terapeutsko sredstvo. Aktivna tvar se povlači iz pogođenih područja unutar 32 sata.

Bifonazol-based agens se koristi za liječenje:

  • dermatofita;
  • kandidijaza noktiju, njihovih jastuka i kože;
  • intertrigo između prstiju;
  • obojen lihen;
  • znojne noge.

Oprez!

  • Za ljude osjetljive na kožu, ovaj lijek se ne preporuča za upotrebu. Može biti crvenilo, svrbež, skaliranje zdrave kože.
  • Za dojenčad ovaj lijek može propisati samo liječnik, a mast se mora davati pod strogim medicinskim nadzorom.
  • Trudnice u prvom tromjesečju također mogu koristiti ovaj lijek pod nadzorom liječnika.

Ako se ne očituje učinkovitost liječenja, propisuje se drugi pregled i imenovanje drugih lijekova.

U mreži maloprodajnih ljekarni, ako pokušate, možete naći prodaju Kanospor krema i Kanospore set.

Kinesporna krema

Lijek se dokazao u liječenju infekcija s gljivicom. Krema se dobro bori s infekcijom dermatofitetima, kvasnim gljivicama, gljivičnim infekcijama; liječi kandidijazu i kožne mikoze; copes s multi-boje oduzimaju. Krema preporučuje da proizvođač, prema priloženim uputama, primijeni tanki sloj na lezije i protrlja ga kružnim pokretima prstiju, što može apsorbirati na zahvaćena područja. Poželjno je provesti ovaj postupak navečer.

Tijek liječenja može trajati od tjedan do mjesec dana. Trajanje liječenja ovisit će o stupnju infekcije i osjetljivosti aktivne tvari na vrstu gljiva koja je zaražena kožom. Liječenje noktiju trajat će mjesec dana za borbu protiv bolesti, budući da ploča nokta ima niži stupanj propusnosti, trajanje liječenja se povećava.

Jedna cijev od vrhnja bit će dovoljna za rukovanje kožnim područjem, poput površine dlana, do potpunog oporavka.

Kanespor krema će pokazati najbolji učinak, ako ga primijenite nakon seta.

Postavi Kanospoh

Pakiranje sadrži mast u cijevi od 10 g s dispenzerom, 15 komada ljepljivih žbuka i strugala.

U sastavu lijeka 1% bifonazola i 40% uree.

Mast djeluje istodobno u dva smjera: omekšava i iscjeljuje. Urea ima svojstvo omekšavanja područja zaraženog nokta. Mast se treba koristiti jednom dnevno. Zaraženi nokti podmazuju se tankim slojem, pri čemu se ljepljiva žbuka nanosi odozgo i učvršćuje. Uklonite ljepljivu žbuku u dan, prije sljedećeg tretmana ploče nokta. Lijek za jedan dan omekšat će neki noktiju, koji moraju biti uklonjeni strugalicom. Zatim se nokti trebaju obraditi vodom i sapunom, ukloniti ostatke mekog nokta. Nanesite novi sloj masti i popravite ga ljepljivom žbukom. Postupci se ponavljaju dok se nokti ne uklone. Kada se krema za nokte potpuno ukloni, počnite koristiti Kanespor mast.

Recenzije o Kanospoh skupu

Luda, 23 godina.

"Kanesporova krema kupljena je u apoteku. Nakon 3 tjedna primjene primijetio sam značajno poboljšanje. Koža je izgledala zdravo. Bio sam zadovoljan. Preporučujem. "

Galina, 44 godina.

"Kupio sam kit za svog oca u apoteci Kanospoh. Nailovi su se jako trčali i trebali bi biti uklonjeni. Otac se bojao izbrisati liječniku, jer su gotovo svi na nogama ili nogama zaraženi. A onda kako se kretati? Zato smo se zaustavili na setu Kanespora. Uz pomoć je bezbolno prošao proces postupnog uklanjanja noktiju. Ali jedan set nije bio dovoljan, morao sam ga kupiti, a zavoji su brzo završili, koristili su uobičajene žbuke. Konačno, uklonili su sve zaražene nokte strugalicom, omekšavali nokte mjesec dana. Tada je kupila Kanesporovu vrhnju. Gljiva je konačno pobijedila uz pomoć krema. Počeo je razviti dobre nokte. Liječenje nam je koštalo prilično novčić. No, to se sviđa da s lokalnim učincima, lijek se ne apsorbira u tijelo. I starija osoba ima dovoljno čireva unutra. Za nas je to bila najbolja opcija za liječenje gljivica noktiju. "

Kanespor - upute za uporabu, analozi, preglede i otpuštanja lijeka (kreme ili masti 1%, set) lijeka za liječenje gljivica noktiju i drugih kožnih mikoza u odraslih, djece i trudnoće. struktura

U ovom članku možete pročitati upute za upotrebu lijeka Kanespor. Postoje recenzije posjetitelja stranice - potrošači ovog lijeka, kao i mišljenja stručnjaka liječnika o korištenju Kanespora u njihovoj praksi. Veliki zahtjev je da aktivno dodaju svoje povratne informacije o lijeku: lijek je pomogao ili nije pomogao u uklanjanju bolesti, a uočene su komplikacije i nuspojave koje proizvođač možda nije proglasio u bilješkama. Analozi Kanespora s dostupnim strukturnim analogima. Koristi se za liječenje gljivica noktiju i drugih kožnih mikoza u odraslih, djece, kao i tijekom trudnoće i dojenja. Sastav pripravka.

Kanespor - djeluje protiv dermatofita, kvasca, plijesni i drugih gljiva (Malassezia furfur, Corynebacterium minutissimum). Bifonazol (aktivni sastojak lijeka Kanespor), za razliku od drugih azol derivata i fungicidalne agense, inhibira biosintezu ergosterola nije jedan, ali na dva različita nivoa. Inhibicija sinteze ergosterola dovodi do strukturnih i funkcionalnih poremećaja citoplazmatske membrane patogena. Bifonazol je učinkovit u rezistenciji patogena na djelovanje drugih antimikoznih lijekova. Vrlo rijetko može manifestirati primarnu otpornost na bifonazol u osjetljivi na djelovanje gljivica vrste. U studijama do sada su identificirani sekundarni razvoj rezistencije u mikroorganizama prvenstveno osjetljivih sojeva.

struktura

Bifonazol + pomoćne tvari.

Bifonazol + Urea + pomoćna sredstva (Kanospore Set).

farmakokinetika

Gotovo ne apsorbira, s lokalnom primjenom 0,6-0,8% apsorbira zdravo i 2-4% - upaljene kože. Duboko prodire u kožu, zadržavajući visoke koncentracije dugo vremena. Nakon 6 sati nakon primjene, koncentracija u koži doseže ili prelazi minimalni učinak za glavne gljivice koje uzrokuju dermatomikozu.

Urea u pripremi Kanospore Set djeluje kao keratoplastika.

svjedočenje

  • gljivične bolesti (gljivične infekcije) noktiju i noktiju;
  • dermatophytosis (uključujući microsporia, trichophytosis, rubrofitia);
  • kandidijaza kože, noktiju, čavli, genitalije;
  • obojen lihen;
  • erythrasma;
  • interdigital intertrigo;
  • hiperhidroza stopala.

Oblici otpuštanja

Krema 1% za vanjsku upotrebu.

Mast za vanjsku uporabu + 15 traka + 1 strugalica (Kanespor Set).

Upute za uporabu i njihovo korištenje

Nanesite jednom dnevno, po mogućnosti u večernjim satima prije spavanja. Nanesite tanki sloj na zahvaćeno područje kože i utrljati. Uobičajeni načini liječenja: plijesni mikoze i interdigitalni prostori - 3 tjedna; četkice mikoze, mikoze glatke kože i nabore kože - 2-3 tjedna; višebojni lihen, eritrasma - 2 tjedna; površna kandidijaza kože - 2-4 tjedna.

Mala količina kreme obično je dovoljna za tretiranje površine kože veličine dlana.

Kanosporna krema se koristi nakon tretmana nokta s Kanospore kitom. Krema za nokte se jednom dnevno liječi s Kanospor krema kroz 4 tjedna.

Lijek se nanosi na zahvaćeni nokat jednom dnevno u takvoj količini da pokrije cijelu površinu tankim slojem. Liječenje s Kanosporeom treba svakodnevno obaviti pažljivo i nastaviti dok se ne ukloni omekšani gljivični zahvat. Obično traje 7-14 dana i ovisi o širenju infekcije i debljini noktiju. Obradeni nokti trebaju biti prekriveni žbukom 24 sata, a žbuka treba zamijeniti jednom dnevno. Nakon uklanjanja flastera s prstima pogođenim nokte oprane u toploj vodi oko 10 minuta, a zatim omekšala bolesnog noktiju tvari strugalicom, zatim osušiti noktiju. U budućnosti, preparat Kanospore će se primjenjivati, kao što je gore spomenuto.

Nema potrebe pokriti kožu oko noktiju. No, u nekim slučajevima može doći do iritacije. Stoga, rub kože oko noktiju treba širiti zubnim tijelom ili drugim antiinflamatornim lijekom za topikalnu primjenu prije fiksiranja flastera. Kanospor set, mast za nokte, utječe samo na nokte, zahvaćene gljivicama, zdravi dijelovi ostaju nepromijenjeni.

Nakon uklanjanja noktiju, dok se antimikozno liječenje ne nastavi, liječnik mora paziti da je onikoliza potpuno gotova i, ako je potrebno, završno čišćenje nokta.

Nakon uklanjanja noktiju, što je posljedica anti-mikotipne terapije s Kanospore, krevet za nokte treba tretirati s Kanospor krema jednom dnevno tijekom otprilike 4 tjedna.

Nuspojava

  • bol i oticanje kože na mjestu primjene;
  • kontaktni dermatitis;
  • alergijski dermatitis;
  • eritema;
  • ekcem;
  • svrbež;
  • osip;
  • hives;
  • mjehurići;
  • piling, obezbojenje nokta;
  • suhoću, iritaciju, maceraciju i peckanje na koži.

kontraindikacije

  • alergijske reakcije na bifonazol ili druge komponente lijeka.

Primjena u trudnoći i laktaciji

U prvom tromjesečju trudnoće upotreba je moguća samo uz stroge indikacije.

Nije poznato je li bifonazol izlučen u majčino mlijeko, pa se tijekom dojenja lijek može koristiti samo prema uputama liječnika nakon procjene omjera rizika / koristi. Tijekom razdoblja dojenja Kaneppor krema se ne preporučuje za primjenu na prsima.

Koristite u djece

S obzirom na dostupne kliničke podatke, nema razloga za pretjerivanje toksičnih učinaka kod djece. Međutim, kod djece, lijek treba koristiti samo pod medicinskim nadzorom.

Posebne upute

U nedostatku ili neodgovarajućoj učinkovitosti liječenja potrebno je dodatno ispitivanje pacijenta (uključujući procjenu stanja imunološkog i endokrinog sustava, slika krvi) i korekciju liječenja.

Interakcije lijekova

Nije zabilježeno. Lijek se primjenjuje lokalno, apsorpcija aktivnih tvari i interakcija s drugim lijekovima su minimalni.

Analogues lijeka Kanespor

Strukturni analozi za aktivnu tvar:

  • bifaces;
  • bifonazol;
  • Krema bifonazola 1%;
  • Bifonazolni prah 1%;
  • Otopina bifonazola 1%;
  • Bifosin;
  • Mikospor.

Analozi za farmakološku skupinu (antifungalni agensi):

  • Amfotsil;
  • Batrafen;
  • Butokonazol nitrat;
  • Vagiferon;
  • Ginezole 7;
  • Ginofort;
  • grizeofulvin;
  • Diflazon;
  • Diflucan;
  • Zalain;
  • Irunine;
  • itrakonazol;
  • Itramikol;
  • Ifenek;
  • Candide;
  • ketokonazol;
  • Produljuje Clindacine B;
  • Clion D 100;
  • klotrimazol;
  • lamisil;
  • Lamizil Dermgel;
  • Levorinum;
  • Livarol;
  • Lotseril;
  • Mikanisal;
  • Mikozolon;
  • Mikozoral;
  • Mikosist;
  • mikospor;
  • Neo Penotran;
  • Neo Piotrand Forte;
  • Nizoral;
  • nistatin;
  • Nitrofungin;
  • Orungal;
  • Perhotal;
  • pimafutsin;
  • Rumikoz;
  • Terbizil;
  • terbinafin;
  • Terbifin;
  • Ungusan;
  • flukonazol;
  • Flukonorm;
  • Flucostat;
  • fukortsin;
  • Fungoterbin;
  • ekzifin;
  • ekzoderil;
  • Eraksis.

Liječi sve, liječi dobrog liječnika "Kanespor"

Gljiva noktiju nije tako teško preuzeti, ali dijeljenje s njom nije lako. A sama po sebi neće proći - morat će se riješiti.

Samo s drugom skupinom pokazalo se da izliječe nokte.
Važno je sve učiniti prema uputama i redovito, potpuno izliječiti i ne baciti na pola puta. Ako postupate s nepažnjom (kao što sam učinio prvi put, prije oko godinu dana), onda apsolutno nikakav učinak neće biti.

Što je u kompletu: vodonepropusni žbuka, kreper "Kanespor" (u zasebnoj maloj kutiji), struganje, raspršivač (uređaj za prikladnije ekstruziju kreme iz cijevi), upute.

Kako koristiti:
Oprati ruku / stopalo u toploj vodi i dobro je obrišite. Na zahvaćeni nokti stavili smo vrpcu masti, koja odgovara njezinoj duljini (ne može se utrljati). Na vrhu teške metode lijepljenja zakrpa (vidi više uputa) - tako da ispada nešto poput kapice koja štiti nokte 24 sata. Nakon - uklonite žbuku, nogu / ruku ispere se i osuši. Nadalje, uz pomoć strugalice, uklanja se omekšani dio pogođenog nokta (prvih nekoliko dana još se ne može ublažiti), kremu se ponovo nanosi, pokriveno žbukom za jedan dan. I tako dalje.
Kompletno čišćenje nokta će trajati tjedan ili dva.

Na velikim nožnim prstima noktiju gustim, liječio sam se oko mjesec dana.
Gdje mogu dobiti gljivicu, ne sjećam se se. Bio sam na toenails prstima, mučen za nekoliko godina.

Cijela je cijev otišla na ove 2 nokte. Fotografija "Prije" i "Nakon" nije pričvršćena. Estetski, ovo je apsolutno odvratno.
Ukratko, opisat ću "Do" - ploča nokta je neujednačena, na nekim mjestima neravan, boja je heterogena. Pod nokat (oko pola), svijetlo žućkasto / sivkasta gljiva.
Na kraju tretmana ostao je treći do četvrtina svakog nokta.
Sada zdravi nokti rastu, a nisu potpuno odrastao (liječenje je završilo u veljači), nakon 1-2 mjeseca bit će potpuno otvoreno.

Kanespor

Kanospore se proizvodi u Španjolskoj. Antifungalni lijek. Aktivni sastojak lijeka je bifonazol. Lijek uzrokuje funkcionalne i strukturne poremećaje citoplazmatske membrane patogenih stanica. Upotreba lijeka je indicirana u gljivičnim oboljenjima kože izazvanim patogenima osjetljivim na bifonazol; obojen lihen; površinska mikoza kože; erythrasma. Korištenje Kanospora je kontraindicirano u preosjetljivosti na antifungalna sredstva imidazolne skupine.

Upute za uporabu Kanospoh

struktura

Kinesporna krema
Bifonazol 1%

svjedočenje

Kinesporna krema. Liječenje gljivičnih oboljenja kože uzrokovanih patogenima koji je osjetljiv na bifonazol, posebno s dermatofitom, gljiva, kvasaca i drugih gljivičnih infekcija (npr Malassezia perutanje kože i Corynebacterium minutissinum); površno kandidijaza i gljivične infekcije kože (uključujući mycosis nogama i interdigitalni prostora, četke mikoze, mikoze kože i glatke kože bora); obojen lihen; erythrasma.
Kanespor je postao. Liječenje gljivičnih oboljenja noktiju i noktiju s atraumatskim uklanjanjem noktiju i istodobnim antimikoznim djelovanjem.

kontraindikacije

Alergijske reakcije na bifonazol ili druge komponente lijekova.

Doziranje i administracija

Krema Kanospor se koristi jednom dnevno, po mogućnosti u večernjim satima prije spavanja. Nanesite tanki sloj na zahvaćeno područje kože i utrljati. Uobičajeni načini liječenja: plijesni mikoze i interdigitalni prostori - 3 tjedna; četke od mikoza, mikoza glatke kože i nabora kože - 2-3 tjedna; višebojni lihen, eritrasma - 2 tjedna; površna kandidijaza kože - 2-4 tjedna.
Mala količina kreme obično je dovoljna za tretiranje površine kože veličine dlana.
Kanosporna krema se koristi nakon tretmana nokta s Kanospore kitom. Krema za nokte se jednom dnevno liječi s Kanospor krema kroz 4 tjedna.
Kanespor je postao. Lijek se nanosi na zahvaćeni nokat jednom dnevno u takvoj količini da pokrije cijelu površinu tankim slojem. Liječenje s Kanosporeom treba svakodnevno obaviti pažljivo i nastaviti dok se ne ukloni omekšani gljivični zahvat. Obično traje 7-14 dana i ovisi o širenju infekcije i debljini noktiju. Obradeni nokti trebaju biti prekriveni žbukom 24 sata, a žbuka treba zamijeniti jednom dnevno. Nakon uklanjanja flastera s prstima pogođenim nokte oprane u toploj vodi oko 10 minuta, a zatim omekšala bolesnog noktiju tvari strugalicom, zatim osušiti noktiju. U budućnosti, preparat Kanospore će se primjenjivati, kao što je gore spomenuto.
Nema potrebe pokriti kožu oko noktiju. No, u nekim slučajevima može doći do iritacije. Stoga, rub kože oko noktiju treba širiti zubnim tijelom ili drugim antiinflamatornim lijekom za topikalnu primjenu prije fiksiranja flastera. Kanospor set, mast za nokte, utječe samo na nokte, zahvaćene gljivicama, zdravi dijelovi ostaju nepromijenjeni.
Nakon uklanjanja noktiju, dok se antimikozno liječenje ne nastavi, liječnik mora paziti da je onikoliza potpuno gotova i, ako je potrebno, završno čišćenje nokta.
Nakon uklanjanja noktiju, koji je rezultat protu-mikotska terapija Kanospore kitom, krevet za nokte treba liječiti jednom dnevno Kanospor krema kroz oko 4 tjedna.

predozirati

Nema dokaza o predoziranju lijeka.

Nuspojave

Mogući bol i oteklina na koži na mjestu primjene, razvoj kontaktni dermatitis, atopijski dermatitis, eritema, ekcemi, svrbež, osip, osip, plikovi, piling, promjene boje nokta, suhoća, iritacija maceracije i peckanje na koži. Ove nuspojave javljaju se nakon prekida lijeka.

Primjena u trudnoći

Podaci iz pretkliničkih studija i farmakokinetike u ljudskom tijelu ne upućuju na štetan učinak bifonazola na majku i dijete ako se tijekom trudnoće koristi kreozporna krema. Ali nema kliničkih podataka. U prvom tromjesečju trudnoće, lijek treba koristiti samo prema uputama liječnika nakon procjene omjera rizika i koristi.

Uvjeti skladištenja

Kinespor krema - na temperaturi koja nije veća od 25 ° C

Set Kanospoh - na temperaturi koja nije veća od 30 ° C

Kako kupiti Kanespor na YOD.ua?

Trebate li Kanospore? Naručite ga upravo ovdje! Na YOD.ua moguće je rezervirati bilo koji lijek: možete sami preuzeti lijek ili naručiti isporuku u ljekarnu vašeg grada po cijeni navedenoj na web mjestu. Narudžba će vas čekati u apoteku, koju ćete primiti u obliku SMS-a (mogućnost pružanja usluge treba biti navedena u ljekarnama - partneri).

Na YOD.ua uvijek postoje informacije o prisutnosti droga u nekom od najvećih gradova Ukrajine: Kijev, Dnipro, Zaporozhye, Lviv, Odessa, Kharkov i druge megacities. Biti u bilo kojem od njih, uvijek možete jednostavno i lako naručiti lijekove preko stranice YOD.ua, a zatim u prikladnom trenutku da ih potražite u ljekarnama ili narudžbi.

Pažnja: za nalog i primitak lijekova na recept trebat će Vam liječnički recept.

Nail gljiva na nogama - liječenje i prevencija

Pročitajte cijeli članak »

komentari

Oleg, i ne smeta mi da provjerite kasnije, ali bojim se nedjelovanja onda može okrenuti tako da je cijeli nokat potpuno zabrljati gore, a ja sam već 2/3 vyrastila.Drugoy pitanje koje svaki tjedan je odsječen, ali mislim manje da, i bol je gotovo nestala, ja se nadao da će letjeti vylechit.A sve moj stric dermatolog pogledao nas sa svojim sinom, a mislim da je teško, čini mi se da on ne zna što je kontakt delat.I jer sam imala godine sa policajci koji se tretira, na prvi samo vanjskim sredstvami.Pochemu to je bio-o dobi mog oca, Baa svih Ponte i zviždaljke, nema novca ne zahtijeva, a ponekad je to, on je odbio moje zahvalnosti, vrlo razumijevanja sluša, mijenja tretman, a ne na ulici, došao sam do njega, ne preporuča sama lyudi.I prije nego što sam to je tri ili četiri, tako dugo dok sam Orungal kupio, pa budite sigurni da imaju Lamizil.Koroche dobiti više, a moja vrsta sve u tom smislu nije tako.
Poslije ću poništiti pretplatu, ali siguran sam da sve što još postoji ((((((((
Oleg, dobro, ispričavate priče o strašnom)))))))))

11. siječnja 2014. 22:16

Oksana
Bok, dugo vremena ne vidim! :))))))))))))))))))))))))
U povodu - ne obrađuj ništa za tjedan dana. Bojim se da tjedan svibanj neće biti dovoljno. Pročitao sam slučaj - žena je provjerila dijagnozu. Nisam ga razmazao tjedan dana, napravio sam analizu (mikroskopiju) noktiju - nema gljiva. Odvojila se tjedan dana, prošla analizu - sve je čisto. Zatim je liječnik iznio takav plan - analizu se ponovno daje tri tjedna kasnije. Ako opet ništa, onda dijagnosticirajte - onikomikoza CLINICAL. Dopustila mu se drugi put za tri tjedna, ovaj puta, gljiva je pronađena! Zato pogledajte za sebe.

Oleg, hvala ti na savjetovanju. Još jedno pitanje o govorniku s dimeksidoyu Koje koncentracije kupiti. Ima 30%, 50% i još, jodom za podmazivanje noktiju prije sušenja, za uklanjanje vlakana, možete i 10%, ili naručiti 20%. I ne znam je li 20% joda napravljeno u našem gradu bez recepta.
I mnoge hvala svima za informacije)

Ja pijem od vracha.Tabletki više nije potreban, rekao je šest mjeseci maksimalno pyut.I većina neprikladan za mene (ali ja ću, t.k.samoy zanimljivo) tjedan dana ne mazati ništa, tjedan dana za rezanje i proći na analizu, liječnik ne vjeruje, da postoji gljiva Pa, vidim ga onda)))))))))))
Pročitajte što sam pronašla - kako savršeno očistiti krevet. Jednostavni lijekovi:
Za uklanjanje noktiju potrebna vam je višednevna primjena zakrpa koja sadrži 20-50% uree ili salicilne kiseline. Brži učinak postiže se pomoću žbuke izrađene od praha na onikolizinu koji sadrži 15% barij sulfida u talku.

10. siječnja 2014. 20:04

Olga, samo UNISANOM ne u kombinaciji jod, čime se jod ne mazati! A danas idem na svojim dermatologom će mu reći o tretmanom vidjeti svog plana da skazhet.No važnije, želim znati da li sam piti više Ekzifin-Imam šest mjeseci propil, može biti dovoljno već.

10. siječnja 2014. 13:08

Oksana, pročitajte vaše povratne informacije i želim isprobati istu shemu liječenja kao i vi. Sigurno ću napisati rezultate.
Hvala ti.

10. siječnja 2014. 10:51

Ne mogu naći početak

10. siječnja 2014. 01:48

Oleg, vratili ste nam se)))))))))))
To je ono što nastavljam učiniti za sebe i glavno - 8-godišnje dijete, jer ja još uvijek mogu preživjeti gljivicu noktiju, ali dijete jednostavno ima bolnu dušu.
Moje noge, 2 puta den.Noski mi svaki den.Obuv Plan nedavno proces u ljekarni recept naručio 20% formalin, najbolji borac, ali upozoravam vas, maska ​​za lice, rukavice na rukama, nositi na balkonu, to je korozivan i štetan, trudnice ne stane ni! Onda Hlorgeksadin bolje, ali samo 1% -too kako recept apoteka nuzhno.Obrabotka put cipele mjesec dana, ali sam jebeno zauvijek pamtiti, pa se može i muče godami.Obuv u paketima za jedan dan u toplinu.
I dalje, ujutro, oprala sam noge, očistila nokte alkoholnim diskom, stavila Yamovu mješavinu, na vrh hermetičnom reel patch i otišla s njim cijeli dan.
U večernjim satima, oprao je noge, i pomaza ACE minuta 15.Vysohlo-alkohol pogona i Mikogal krema (ne biti zbunjen sa Mikozanom koji nije potvrđeno da je učinkovit za mnoge).
Ispada da sam bio samo jedan put nanoshu ACE, sve zato što nemam jutro slobodan za 15 minuta, a za brtvljenje nokte sa NM masti, dugo vremena, imam 2 velika, 2 malenkih.Maz NM bazi katrana, miris i boju što odgovara, stoga sam hermetički zatvorila, pod presvlakom od 4 žbuke.
Dakle, sada sam još su postigli odluka, čitao na mišljenja o masti UNISAN, previše vetapteke prodao, košta previše puko novčić, ali kao dio Hlorgeksadin 1%, puno pravog pregleda, a znate zašto sam vjerovati da kopek gosti droge ! I mi smo uz vas sve pročitati recenzije o skupi lijekovi kao Mikozan, lamisil, jasno je da je povratna informacija od custom farmaceutika.
Dakle, ja promijeniti Mikogal pomast na UNISAN, ja ću ga koristiti noću, ili obrnuto da biste ga promijeniti u jutro i navečer YaM.Poka 2 puta mazati ACE poluchaetsya.No ne, imam neki već osjećaju kao što je pisanje ovdje OLGA, kao nokti rastao natrag, neprestano boljela, ja sam ga imala sve ove godine! i sad ja rijetko osjećam trnce u 1 bolshom.Da, zaboravio je reći, jednom tjedno u paru i izrezati sve što sam srezaetsya.Malomu 3 puta tjedno odsječeni, otišao je na nokat odred proces, ali sama ležaj na 1 prst gotovo izbrisani, on je uvijek tu kao kvržicu na l Već sam očistio - tako je!
Oleg, hvala ti na nas ovdje kao dašak svježeg zraka, ako ne i za njih sve svoje bilješke i upute, pa bih Kolupaev dalshe.I važnije, dijete i tableta ne dođe, odnosno proces išao prvi, a onda sve-poli- novi, iako je ljeto, noge otvorene sve u sandalama byli.Tak da beba i ja više trava ne tabletkami.Rebyata, veliki zahtjev, pisati tko što liječi, razmjenjivati ​​iskustva, opisati kako je proces-mi stvarno treba! Hvala!

D.vecher.! Moram se posavjetovati s tobom.
Prije 2 godine nakon prijatelja. Sjetvu je otkrila gljiva na oba prsta. 3 mjeseca je pila terbinafin, tretirana lokalno, nakon što su testovi bili dobri.
Sada je čavao na desnoj podlozi zadebljan, raste, nije lijepo, u mikroskopiji, a ne u sjetvi. nema gljiva.
Kupio je ili kupio exoderil r.p, omekšao sam prig. u ljekarničkoj masti i dugo se kapati na noktima lek.vo bez cca. tablete. Tako je liječnik odlučio dermatolog.
Nail raste neprekidno, neprestano se skupljam,
Kirurg će ukloniti noktiju, ali nakon analize odlučio je da će odrastati i ne ukloniti ga.
Što mogu pokušati ponovno?
Ovdje pišu o bijeljenju i govorniku s terbinafinom i demixidumom. Može li gljiva i ja tako?
Hvala na odgovoru.

Izbijeliti "ACE"? Pa, vjerojatno ću pokušati. Možda će biti bolje.

Kanespor

Ocjena: 5/ 5 (1 recenzija), pogleda: 8034

krema 1% cijev 15 g

UA / 3589/01/01 od 05/05/2011 do 21/07/2015

mast d / vani. cca. Cijev s dozatorom 10 g, +15 traka u / plas. + 1 strugalica

Br. UA / 6241/01/01 od 28.03.2012 do 28/03/2017

Aktivna aktivna tvar pripravka Kanospor - bifonazol - derivat imidazola s širokim spektrom antimikoznih djelovanja. Lijek je aktivan protiv dermatofita, kvasaca, plijesni i drugih gljivica (Malassezia furfur, Corynebacterium minutissimum). Bifonazol, za razliku od drugih derivata azola i fungicidnih sredstava, inhibira biosintezu ergosterola ne na jednoj već na dvije različite razine. Inhibicija sinteze ergosterola dovodi do strukturnih i funkcionalnih poremećaja citoplazmatske membrane patogena. Bifonazol je učinkovit u rezistenciji patogena na djelovanje drugih antimikoznih lijekova. Vrlo rijetko može manifestirati primarnu otpornost na bifonazol u osjetljivi na djelovanje gljivica vrste. U studijama do sada su identificirani sekundarni razvoj rezistencije u mikroorganizama prvenstveno osjetljivih sojeva.
Bifonazol dobro prodire u zahvaćena područja kože. Nakon 6 sati nakon primjene, koncentracija bifonazola u različitim slojevima kože doseže: u gornjem sloju epidermisa - 1000 μg / cm3, u papilarnom sloju - 5 μg / cm3. Sve koncentracije koje su tako određene nalaze se unutar potvrđene antimikotske aktivnosti. Urea djeluje kao keratoplastika.

Kinesporna krema. Liječenje gljivičnih kožnih bolesti uzrokovanih bifonazolom osjetljivim patogenima, naročito dermatofitetima, gljivicama, kvasacima i drugim gljivičnim infekcijama (na primjer,Malassezia furfur i Corynebacterium minutissinum); površno kandidijaza i gljivične infekcije kože (uključujući mycosis nogama i interdigitalni prostora, četke mikoze, mikoze kože i glatke kože bora); obojen lihen; erythrasma.
Postavi Kanospoh. Liječenje gljivičnih oboljenja noktiju i noktiju s atraumatskim uklanjanjem noktiju i istodobnim antimikoznim djelovanjem.

Kinesporna krema primjenjuju se jednom dnevno, po mogućnosti u večernjim satima prije spavanja. Nanesite tanki sloj na zahvaćeno područje kože i utrljati. Uobičajeni načini liječenja: plijesni mikoze i interdigitalni prostori - 3 tjedna; četke od mikoza, mikoza glatke kože i nabora kože - 2-3 tjedna; višebojni lihen, eritrasma - 2 tjedna; površna kandidijaza kože - 2-4 tjedna.
Mala količina kreme obično je dovoljna za tretiranje površine kože veličine dlana.
Kanosporna krema se koristi nakon tretmana nokta s Kanospore kitom. Krema za nokte se jednom dnevno liječi s Kanospor krema kroz 4 tjedna.
Postavi Kanospoh. Lijek se nanosi na zahvaćeni nokat jednom dnevno u takvoj količini da pokrije cijelu površinu tankim slojem. Liječenje s Kanosporeom treba svakodnevno obaviti pažljivo i nastaviti dok se ne ukloni omekšani gljivični zahvat. Obično traje 7-14 dana i ovisi o širenju infekcije i debljini noktiju. Obradeni nokti trebaju biti prekriveni žbukom 24 sata, a žbuka treba zamijeniti jednom dnevno. Nakon uklanjanja flastera s prstima pogođenim nokte oprane u toploj vodi oko 10 minuta, a zatim omekšala bolesnog noktiju tvari strugalicom, zatim osušiti noktiju. U budućnosti, preparat Kanospore će se primjenjivati, kao što je gore spomenuto.
Nema potrebe pokriti kožu oko noktiju. No, u nekim slučajevima može doći do iritacije. Stoga, rub kože oko noktiju treba širiti zubnim tijelom ili drugim antiinflamatornim lijekom za topikalnu primjenu prije fiksiranja flastera. Kanospor set, mast za nokte, utječe samo na nokte, zahvaćene gljivicama, zdravi dijelovi ostaju nepromijenjeni.
Nakon uklanjanja noktiju, dok se antimikozno liječenje ne nastavi, liječnik mora paziti da je onikoliza potpuno gotova i, ako je potrebno, završno čišćenje nokta.
Nakon uklanjanja noktiju, koji je rezultat protu-mikotska terapija Kanospore kitom, krevet za nokte treba liječiti jednom dnevno Kanospor krema kroz oko 4 tjedna.

alergijske reakcije na bifonazol ili druge komponente lijekova.

moguća bol i oteklina na koži na mjestu primjene, razvoj kontaktni dermatitis, atopijski dermatitis, eritema, ekcemi, svrbež, osip, osip, plikovi, piling, promjene boje nokta, suhoća, iritacija maceracije i peckanje na koži. Ove nuspojave javljaju se nakon prekida lijeka.

tijekom trudnoće ili dojenja
Trudnoća. Podaci iz pretkliničkih studija i farmakokinetike u ljudskom tijelu ne upućuju na štetan učinak bifonazola na majku i dijete ako se tijekom trudnoće koristi kreozporna krema. Ali nema kliničkih podataka. U prvom tromjesečju trudnoće, lijek treba koristiti samo prema uputama liječnika nakon procjene omjera rizika i koristi.
Razdoblje dojenja. Nije poznato je li bifonazol izlučen u majčino mlijeko pa tijekom dojenja lijek može biti korišten samo prema režiji liječnika nakon procjene omjera rizika / koristi. Tijekom razdoblja dojenja Kaneppor krema se ne preporučuje za primjenu na prsima.
Plodnost. Preliminarne kliničke studije nisu pokazale da bifonazol može suzbiti plodnost mužjaka ili žene.
Sposobnost utjecaja na stopu reakcije pri vožnji vozila ili drugih mehanizama. Ne utječe.
Djeca. S obzirom na dostupne kliničke podatke, nema razloga za pretjerivanje toksičnih učinaka kod djece. Međutim, kod djece, lijek treba koristiti samo pod medicinskim nadzorom.

studije o interakcijama s drugim lijekovima nisu provedene.

Nije bilo poruka.

priprema krema Kaneprom - pri temperaturi ne većoj od 25 ° C Priprema Kanospor set - na temperaturi koja nije veća od 30 ° C

Učinkovito liječenje gljiva na nogama

Spore gljivica su prisutne na ljudskom tijelu gotovo stalno. I s početkom povoljnih uvjeta za njih, oni klijati i uzrokovati gljivične bolesti. Koji uvjeti favoriziraju rast gljivica?

Vo-prvi: vlažnost i vlažnost. Uske uske cipele, loša kvaliteta sintetičkih materijala, čarape i pantyhose izrađene od sintetičkih vlakana i tako dalje. Jer, pojačano znojenje, formiranje blokovi i pukotine kroz koje gljivične spore u kožu od površine prema unutra.

Drugo: hranjivi medij. Kada se imunološki sustav slabe ljudske bolesti, stresa, „ekscesima nezdravi stil života” - ljudsko tijelo osigurava idealno okruženje za rast i razmnožavanje gljivica.

Prijem antibiotika izaziva razvoj gljivičnih infekcija, budući da antibiotici uništavaju one korisne bakterije u našem tijelu koje sprječavaju reprodukciju gljiva.

S druge strane, gljivične bolesti se rjeđe razvijaju, jer su ruke više isprane i ventilacije. I noge su češće izložene gljivičnim "zanimanjima", a njihovo liječenje je sporije.

Za liječenje gljivica bio je uspješan i učinkovit, potrebno je razviti "akcijski plan", jasno se pridržavati nje i pokazati strpljenje i marljivost.

Mjere za ograničenje ponovne infekcije:

  • Ako je moguće, čarape (i tako dalje) trebaju se koristiti od prirodnih materijala tako da se mogu kuhati ili glačati.
  • Cipele se tretiraju s antifungalnim sredstvima: otopina formalina (Formidron), otopina klorheksidinskog biglukona, itd.
  • Redovito suhe cipele redovito.
  • Ograničite potrošnju šećera, slatkiša, bijelog kruha i alkohola.
  • Jedite dovoljno vitamina i minerala, kao i preparati probiotika i proizvodi koji sadrže korisne bakterije.

Za liječenje kožnih gljivica, koje imaju uobičajeno ime mikoze i gljivične ozljede noktiju - onychomycosis u drogerijama postoji širok izbor preparata.

Oralni oblici lijekova (tablete, kapsule) koji sadrže

  • ketokonazol: sinonim za Nizoral;
  • flukonazol: sinonima Diflucan, Mycomax, Mycosyst;
  • itrakonazol: sinonima Itrakon, Orkularni, Itrazol
su vrlo učinkovite. Međutim, moraju se koristiti dulje vrijeme. Za liječenje lezija kože, zaustavljanje može trajati oko 2 mjeseca. U slučaju ozljeda noktiju na nogama to može potrajati i do 12 mjeseci. Potrebno je da se krv sastoji od konstantne koncentracije aktivne tvari tijekom cijelog razdoblja rasta novog nokta. I lijekovi imaju puno ozbiljnih nuspojava. Tako, na primjer, ako se lijek uzima više od dva tjedna, potrebno je jednom mjesečno testirati i monitorirati funkciju jetre.

Još blagi oblik liječenja je korištenje lokalnih lijekova: kreme, masti, gelovi, otopine. Fungicidne aktivne tvari, primijenjene topikalno, apsorbiraju se u opću cirkulaciju malo, pa je njihovo djelovanje manje toksično za cijeli organizam.

  • ketokonazol: kreme Nizoral, Dermazol;
  • natanazol: vrh Pimafucin;
  • Clotrimazole: krema, mast Clotrimazole, Kandibene;
  • Oxiconazole: Mifungar krema;
  • mikonazol: krema miconazola;
  • terbinafin: krem, sprej, otopina lamisila, Terbisil;
  • naftilina: krema, otopina Exoderyl
i drugi lijekovi dovoljno su učinkoviti za liječenje gljivičnih oštećenja kože. Tijek liječenja stopalnih gljiva traje oko 2 mjeseca.

Ako gljiva utječe na pete i imaju grubo zadebljani sloj kože, tada bolje prodrijeti u mast, taj se sloj treba ublažiti. To se može učiniti uz pomoć uree, dijela krema Carboderm, gel i vrhnje Fungoterbine Neo.

No, za liječenje gljivičnih noktičnih lezija, takve kreme i masti nisu dovoljno učinkoviti. Oni ne prodiru dobro u pločicu nokta. Ploča za nokte mora najprije biti omekšana i uklonjena. Prije toga, pripravke za 50% kalij jodida i salicilnu kiselinu 50% pripravljene su u ljekarnama. Sada je vrlo lako ukloniti pogođeni čavao kod kuće. Kanospore Kit je kombinirani pripravak koji sadrži antifungalnu komponentu bifonazola i sredstvo za omekšavanje za nokte ureu u visokoj koncentraciji. Omekšani nokti lako se i bezbolno očiste i mast prodire u noktiju. Obično 2 tjedna je dovoljno da se u potpunosti ukloniti oštećene nokte, a zatim liječenje treba proširiti na ponovni rast novih noktiju vrhnje Kanespor ili bilo koje druge anti-gljivične kreme za kožu.

Lotseril i Batrafen - lakovi za liječenje onikomikoze. Mogu se nanositi pod uvjetom da ne utječe više od 2/3 nokta. Antifungalni aktivni sastojci, uključeni u njihov sastav, imaju sposobnost prodiranja duboko u tkivo noktiju. Tijek liječenja je oko 6 mjeseci.

Kanospora od gljiva noktiju

U ovom trenutku postoji veliki broj različitih oblika gljivičnih bolesti. Gotovo sve takve bolesti mogu se izliječiti uporabom visokokvalitetnih antifungalnih sredstava koja se mogu kupiti bez ikakvih problema u bilo kojoj ljekarni nakon pojedinačnog savjetovanja stručnjaka.

Suvremeni visokokvalitetni pripravci mogu se koristiti u najrazličitijim stadijima gljivičnih lezija, čak i ako postoji mala promjena u boji noktiju, ostaju potpuno netaknuta i netaknuta.

Kanospora za liječenje gljivica noktiju

Među velikim brojem priprema, lijek Kanespor zaslužuje posebnu pozornost. Koji je u stanju brzo uništiti gljivične viruse i osigurati rast već savršeno zdravih noktiju.

Ovaj lijek se nude potrošačima u obliku posebnog seta, što obično uključuje poseban patch za brzo i učinkovito omekšavanje noktiju, a tu je mast se koristi za liječenje prethodno obrađenog dijela.

Ovaj lijek za gljivice noktiju relativno je jednostavan u procesu liječenja. Na zahvaćene dijelove tijela, koji se pažljivo isperu i osuše, primjenjuje se mala količina kreme. Osobitosti korištenja lijeka pridonose činjenici da će se tretman s vremenom smanjiti na minimum.

Obično je opći tijek primjene, kao što pokazuje instrukcija, nekoliko tjedana, nakon čega će se morati ponoviti dijagnostički postupak. Kanospore je aktivan u odnosu na različite oblike dermatophytes, plijesni i gljivica kvasca, koji su najčešći u modernim vremenima.

Sastav i naznake pripreme

Ovaj lijek za gljivice noktiju ima u svom sastavu tvar kao što je bifonazol. Za razliku od drugih modernih lijekova, gotovo potpuno inhibira proces transformacije pogođenih stanica na dvije različite razine. Sve to u dogledno vrijeme može dovesti do kršenja općeg funkcionalnog i strukturnog plana.

Naputak pripreme pokazuje da sastav sredstava sadrži takve komponente kao:

  1. Bifonazol.
  2. Urea.
  3. Razne pomoćne tvari.

Tijekom upotrebe lijek se praktički ne apsorbira u krv, što jamči minimalni broj nuspojava. Mast se koristi kao lokalna aplikacija, u ovoj situaciji oko 0,8% potpuno apsorbira zdravo tkivo i utječe na oko 3%.

Kao što upućuje instrukcija, sredstvo takvog plana prodire duboko u površinu kože, a visoki stupanj koncentracije potpuno je zadržan dulje vrijeme.

Otprilike 6 sati nakon postupka koncentracija na površini kože ili noktiju može dosegnuti i čak premašiti minimalne parametre razine učinkovitosti borbe protiv glavnih vrsta gljivičnih bolesti. Govoreći o indikacijama ovog lijeka, može se primijetiti da su to lezije, kao što su:

  • Liječenje noktiju gljiva stopala i ruku;
  • Lijek se koristi u prisutnosti dermatofita;
  • Svi oblici kandidijaza kože, noktiju, jastuka;
  • Različiti oblici lihen;
  • Sve vrste pelenskog osipa i drugih neugodnih pojava.

Značajke aplikacije

Kanospore je dostupan u obliku krema od 1%, služi isključivo za vanjsku upotrebu. Može biti i mast namijenjena za upotrebu strogo izvan. Postoji 15 posebnih traka i strugala.

Ovaj alat obično se koristi samo jednom dnevno. Mnogi stručnjaci preporučuju da se liječe točno u večernjim satima, jer tijekom noći postoji opći oporavak i oporavak tijela. Zahtjev je dovoljno jednostavan - vrlo tanak sloj masti primjenjuje se na zahvaćeno područje.

Važno! Vrlo mala količina kreme obično je dovoljna da učinkovito liječi nokte s ovim lijekom.

Liječenje takvog plana je potrebno sve dok zahvaćena površina nokta ili kože ne postane omekšana i može se ukloniti relativno lako i lako bez da uzrokuje ozljede tijela. U prosjeku, vrijeme tretmana takvog plana izravno ovisi izravno o stupnju oštećenja, kao io prirodnoj debljini ploče nokta.

Proces skrbi, tj. Liječenje bolesnog nokta sastoji se od sljedećih točaka:

  1. Nakon kvalitativne obrade noktiju potrebno je čvrsto zatvoriti oko 24 sata.
  2. Krpa se obično mijenja jednom.
  3. Nakon uklanjanja prstiju, na kojima su pogođene pločice noktiju, treba temeljito isprati od primijenjenog proizvoda, to je bolje za oko 10 minuta.
  4. Potpuno omekšana ploča uklanja se posebnim strugalicom koja je uključena u komplet.
  5. Zaključno, čavao treba biti vrlo pažljivo osušen.

Kada koristite lijek poput Kanospore, stručnjaci preporučuju da ne liječe kožu koja se nalazi oko ploče noktiju, jer se može pojaviti blage iritacije. Ako postoji, trebali biste koristiti jednostavne protuupalne lijekove. To je učinjeno prije nego što se provede postupak i kako je ljepilo pričvršćeno na nokte.

Važno! Kanospora je kvalitativna moderna mast, kroz koju se liječenje gljivica noktira izravno utječe samo na bolesne nokte. Sva zdrava tkiva ostaju u istom zdravom stanju.

Ukratko

Nakon potpunog uklanjanja zaraženog nokta, sve dok ne dobije konačni rezultat učinkovitog liječenja, stručnjak mora osigurati da je proces onyzolize završen. Ako je potrebno, možete provesti završno čišćenje. Nakon što se izvrši ova medicinska terapija, opisani nokti su dovoljni za obradu jednom dnevno

Mast od gljivice će biti najučinkovitija samo ako se temeljni higijenski zahtjevi pažljivo prate istodobno s medicinskim pripravcima. Samo u ovom slučaju liječenje će dati takve rezultate, što se može nazvati učinkovitim.

Kanespor (krema ili mast 1% set) - upute za uporabu, analoga, recenzije, indikacije za liječenje noktiju gljiva, kože i drugih gljivičnih infekcija i nuspojave lijeka u odraslih i djece. struktura

Na ovoj stranici objavljuje se detaljna uputa o prijavi Kanespora. Navedeni dostupni oblici doziranja lijeka (krema ili mast 1%, kit) su navedeni kao i njihovi analozi. Informira se o nuspojavama koje mogu izazvati Kanospore, o interakciji s drugim lijekovima. Pored informacija o bolesti, liječenju i prevenciji od koje je propisana lijek (noktiju gljiva, kože i drugih mikoze), detaljne specificirane prijem algoritama, moguće doze za odrasle, djecu, navodi mogućnost trudnoće i dojenja. Napomena za Kanespor dopunjena je pregledima pacijenata i liječnika. Sastav pripravka.

Upute za uporabu i njihovo korištenje

Nanesite jednom dnevno, po mogućnosti u večernjim satima prije spavanja. Nanesite tanki sloj na zahvaćeno područje kože i utrljati. Uobičajeni načini liječenja: plijesni mikoze i interdigitalni prostori - 3 tjedna; četkice mikoze, mikoze glatke kože i nabore kože - 2-3 tjedna; višebojni lihen, eritrasma - 2 tjedna; površna kandidijaza kože - 2-4 tjedna.

Mala količina kreme obično je dovoljna za tretiranje površine kože veličine dlana.

Kanosporna krema se koristi nakon tretmana nokta s Kanospore kitom. Krema za nokte se jednom dnevno liječi s Kanospor krema kroz 4 tjedna.

Lijek se nanosi na zahvaćeni nokat jednom dnevno u takvoj količini da pokrije cijelu površinu tankim slojem. Liječenje s Kanosporeom treba svakodnevno obaviti pažljivo i nastaviti dok se ne ukloni omekšani gljivični zahvat. Obično traje 7-14 dana i ovisi o širenju infekcije i debljini noktiju. Obradeni nokti trebaju biti prekriveni žbukom 24 sata, a žbuka treba zamijeniti jednom dnevno. Nakon uklanjanja flastera s prstima pogođenim nokte oprane u toploj vodi oko 10 minuta, a zatim omekšala bolesnog noktiju tvari strugalicom, zatim osušiti noktiju. U budućnosti, preparat Kanospore će se primjenjivati, kao što je gore spomenuto.

Nema potrebe pokriti kožu oko noktiju. No, u nekim slučajevima može doći do iritacije. Stoga, rub kože oko noktiju treba širiti zubnim tijelom ili drugim antiinflamatornim lijekom za topikalnu primjenu prije fiksiranja flastera. Kanospor set, mast za nokte, utječe samo na nokte, zahvaćene gljivicama, zdravi dijelovi ostaju nepromijenjeni.

Nakon uklanjanja noktiju, dok se antimikozno liječenje ne nastavi, liječnik mora paziti da je onikoliza potpuno gotova i, ako je potrebno, završno čišćenje nokta.

Nakon uklanjanja noktiju, što je posljedica anti-mikotipne terapije s Kanospore, krevet za nokte treba tretirati s Kanospor krema jednom dnevno tijekom otprilike 4 tjedna.

struktura

Bifonazol + pomoćne tvari.

Bifonazol + Urea + pomoćna sredstva (Kanospore Set).

Oblici otpuštanja

Krema 1% za vanjsku upotrebu.

Mast za vanjsku uporabu + 15 traka + 1 strugalica (Kanespor Set).

Kanespor - djeluje protiv dermatofita, kvasca, plijesni i drugih gljiva (Malassezia furfur, Corynebacterium minutissimum). Bifonazol (aktivni sastojak lijeka Kanespor), za razliku od drugih azol derivata i fungicidalne agense, inhibira biosintezu ergosterola nije jedan, ali na dva različita nivoa. Inhibicija sinteze ergosterola dovodi do strukturnih i funkcionalnih poremećaja citoplazmatske membrane patogena. Bifonazol je učinkovit u rezistenciji patogena na djelovanje drugih antimikoznih lijekova. Vrlo rijetko može manifestirati primarnu otpornost na bifonazol u osjetljivi na djelovanje gljivica vrste. U studijama do sada su identificirani sekundarni razvoj rezistencije u mikroorganizama prvenstveno osjetljivih sojeva.

farmakokinetika

Gotovo ne apsorbira, s lokalnom primjenom 0,6-0,8% apsorbira zdravo i 2-4% - upaljene kože. Duboko prodire u kožu, zadržavajući visoke koncentracije dugo vremena. Nakon 6 sati nakon primjene, koncentracija u koži doseže ili prelazi minimalni učinak za glavne gljivice koje uzrokuju dermatomikozu.

Urea u pripremi Kanospore Set djeluje kao keratoplastika.

svjedočenje

  • gljivične bolesti (gljivične infekcije) noktiju i noktiju;
  • dermatophytosis (uključujući microsporia, trichophytosis, rubrofitia);
  • kandidijaza kože, noktiju, čavli, genitalije;
  • obojen lihen;
  • erythrasma;
  • interdigital intertrigo;
  • hiperhidroza stopala.

kontraindikacije

  • alergijske reakcije na bifonazol ili druge komponente lijeka.

Posebne upute

U nedostatku ili neodgovarajućoj učinkovitosti liječenja potrebno je dodatno ispitivanje pacijenta (uključujući procjenu stanja imunološkog i endokrinog sustava, slika krvi) i korekciju liječenja.

Nuspojava

  • bol i oticanje kože na mjestu primjene;
  • kontaktni dermatitis;
  • alergijski dermatitis;
  • eritema;
  • ekcem;
  • svrbež;
  • osip;
  • hives;
  • mjehurići;
  • piling, obezbojenje nokta;
  • suhoću, iritaciju, maceraciju i peckanje na koži.

Interakcije lijekova

Nije zabilježeno. Lijek se primjenjuje lokalno, apsorpcija aktivnih tvari i interakcija s drugim lijekovima su minimalni.

Analogues lijeka Kanespor

Strukturni analozi za aktivnu tvar:

  • bifaces;
  • bifonazol;
  • Krema bifonazola 1%;
  • Bifonazolni prah 1%;
  • Otopina bifonazola 1%;
  • Bifosin;
  • Mikospor.

Analozi za farmakološku skupinu (antifungalni agensi):

  • Amfotsil;
  • Batrafen;
  • Butokonazol nitrat;
  • Vagiferon;
  • Ginezole 7;
  • Ginofort;
  • grizeofulvin;
  • Diflazon;
  • Diflucan;
  • Zalain;
  • Irunine;
  • itrakonazol;
  • Itramikol;
  • Ifenek;
  • Candide;
  • ketokonazol;
  • Produljuje Clindacine B;
  • Clion D 100;
  • klotrimazol;
  • lamisil;
  • Lamizil Dermgel;
  • Levorinum;
  • Livarol;
  • Lotseril;
  • Mikanisal;
  • Mikozolon;
  • Mikozoral;
  • Mikosist;
  • mikospor;
  • Neo Penotran;
  • Neo Piotrand Forte;
  • Nizoral;
  • nistatin;
  • Nitrofungin;
  • Orungal;
  • Perhotal;
  • pimafutsin;
  • Rumikoz;
  • Terbizil;
  • terbinafin;
  • Terbifin;
  • Ungusan;
  • flukonazol;
  • Flukonorm;
  • Flucostat;
  • fukortsin;
  • Fungoterbin;
  • ekzifin;
  • ekzoderil;
  • Eraksis.

Koristite u djece

S obzirom na dostupne kliničke podatke, nema razloga za pretjerivanje toksičnih učinaka kod djece. Međutim, kod djece, lijek treba koristiti samo pod medicinskim nadzorom.

Primjena u trudnoći i laktaciji

U prvom tromjesečju trudnoće upotreba je moguća samo uz stroge indikacije.

Nije poznato je li bifonazol izlučen u majčino mlijeko pa tijekom dojenja lijek može biti korišten samo prema režiji liječnika nakon procjene omjera rizika / koristi. Tijekom razdoblja dojenja Kaneppor krema se ne preporučuje za primjenu na prsima.